Pritet me muzikë në Lezhë/ “Janë pronë e juaja, t’i gëzoni!”, Rama iu dorëzon çelësat e apartamenteve 16 familjeve rome, gruaja i puth dorën (Video)

Kryeministri Edi Rama ka qenë sot në Lezhë për t’iu dorëzuar çelësat e banesave të reja 16 familjeve të komunitetit rom, të cilave iu prishën shtëpitë nga tërmeti i dy viteve më parë.

Rama ka uruar banorët dhe ka falënderuar shqiptarin humanist nga Kosova Halil Kastrati, i cili ka investuar për ndërtimin e tyre.

“Janë pronë e juaja. T’i gëzoni!”, iu tha Rama banorëve, teksa një grua i pa puthur dorën duke e falënderuar.

Dorëzojmë çelësat e apartamenteve të reja për 16 familje të komunitetit rom dhe egjiptian, shtëpitë e të cilëve u rrënuan krejt nga tërmeti i dy viteve më parë, ndërsa vijon puna edhe për ndërtimin e 9 banesave të tjera private në lagjen ‘’Shehër’’ të Lezhës😍
#RESPEKT🙏 për Halil Kastrati, shqiptarin bujar nga Kosova që na u bashkua në përpjekjen tonë për t’u ngritur më të fortë pas tragjedisë së 26 nëntorit🇦🇱🇽🇰
#TëBashkuarJoTëNdarë🤝
#ShqipëriaEArdhmjaJonë☀️🇦🇱
#SkaKohëPërPushim🏃♀️🏃🏻♂️