Huduti: Puna e Halil Kastratit e Elvis Naçit është me shku në xhami, e jo mu marrë me bamirësi! (Video)

Ikballe Huduti ka krítíkuar hoxhollarët Halil Kastratin dhe Elvis Naçin për mënyrën se si e bëjnë bamirësinë ndaj njerëzve në nevojë. ‘’Është e turpshme me ua kallxu fytyrat e njerëzve. Shko e fotografo shtëpitë. Halil Kastrati e Elvis Naci kanë kriju inferioritet me ata fëmijë .

‘’Ata e kanë shpërblim prej Zotit, por duhet të maten veprímet, sepse veprímet të lëndojnë më shumë se sa ndihma’’, ka thënë ajo