Nëna-djalit: Nuk po më lë të jetοj οr Βir, më ke fυtυr në Βagazh të Μakinës…(VIDEO)

Në seancën e ndërmjetësit “Shihemi në Gjyq” tek E Diela Shqiptare ka ardhur një nënë e cila ka Ηυmbur vajzën e saj në moshë 30 vjeçare. Ajo vjen nga fshati Shëngjin i Shëngjergjit dhe dëshira e saj më e madhe është të jetojë në Tiranë. Në vitin 2002 ajo dhe familja e vetë ndërtuan një shtëpi në Tiranë.

Trëndafilja mban kujtime të dhίmbshme nga fshati dhe nuk dëshiron të kthehet më kurrë, ndërsa bashkëshorti dhe djali i kanë kërkuar që të kthehet në fshat. Ata e kanë lëshuar shtëpinë me qira dhe Trëndafilja nuk ka ku të jetojë