Borë në pranverë! Pamjet nga veriu i Shqipërisë dhe disa qytete të Kosovës

Këtë të mërkurë temperaturat në zonat malore të Shqipërisë kanë rënë ndjeshëm, duke sjellë reshje dëborë. Veçanërisht në zonën e Thethit, ku reshjet e dëborës kanë qenë intensive.

Edhe pse jemi në pranverë, në shumë qytete të Kosovës janë rikthyer reshjet e dëborës. Prishtina ka pritur sërish reshje këtë të mërkurë, siç tregojnë fotot e mëposhtme, të shkrepura nga fotografi Arben Llapashtica.

Reshje intensive të dëborës ka patur edhe në qytete tjera, përfshi këtu Drenasin, Podujevën, Rugovën e Pejës, etj.