Kujtim Gjuzi nuk pranon të bëhet president: Kam ambicie për mbret!

“Unë e bëra i pari”/ Kujtim Gjuzi akuzon Ramën për KOPJE për të mbledhur plehra live në Facebook: Doli sa për të mashtruar

Gjuzi mban fjalimin e fundit në Kuvend: Sot erdha me autobuz, sa më panë mua ndezën kondicionerin

“Une jam per Monarki si Danimarka Zvicrra Holand Belgjika. Presidenti per mua eshte nje qeramarres ma shume. Klm Cameria me republike i mbetet hajnave te Gjermanit Oto 1821 ndryshe”, thote ai teksa shton:

“Presidenti i Ri. Presidenti i Ri ne mendimin konservaror duhet te kete keto Cilesi.A – Te jete nje personalitet publik i Shquar.B – Te jete nje Familjar tradicional i pa perfolur ne jeten Roze.C – Te jete nje qytetar/e i/e pa perfolur per Korrupsion dhe lidhje me Krimin.Vo. Konservatoret punojne per ndryshim te formes se Regjimit.

Ne mbeshtesim: ( Rikthimin e Dinastise 7 Monarki Kushtetuese Familja Mbreterore Zog I ) PS – President i zgjedhur nga Populli. Republika Parlamentare pas 77 vjet duket e Deshtuar”.