Qeraxhiu largohet nga shtëpia/ Po kur shkoi pronari në shtëpi zuri kokën me duar nga ajo që i panë sytë(Foto)

Një qiramarrës ka tërhequr vëmendjen e të gjithë rrjetit, duke lënë pas në shtëpinë ku ka jetuar rreth 5000 shishe birre.

Mirëpo jo vetëm kaq, por disa prej tyre ishin të mb ushura me uri në.

Punonjësit e pastrimit sapo panë gjendjen në të cilën ishte shtëpia u neveritën, por iu përveshën

punës për të pastruar gjithçka pasi apartamenti ishte lënë në një gjendje shumë të mj erueshme nga qiramarrësi.

Fotot, të cilat në pak kohë u bënë virale, u postuan në rrjetin social Facebook,

dhe në foto mund të shikohen qartë të gjitha pirgjet e shisheve të b irrave , shumica të mbushura me urinë por edhe bi shtat e cigareve të hedhura kudo nëpër apartament