Ѕа e dhimѕhme…Meda hυmb kete antar te familjes …

Këngëtari shumë i dashur për publikun, Meda ka hυmbur një ndër njerëzit më të shtrenjtë për të. Bëhet fjalë për tezen e tij, e cila është ndarë nga jeta.

Lajmin e hid hur e ka bërë të ditur vetë këngëtari, me anë të një njoftimi në rrjete sociale. Ai ka publikuar një foto pranë tezes, duke shkruar se do e ruajnë gjithmonë në zemër.

“U ndave nga ne por malli dhe dhembja per ty kurre nuk do te shuhen tezja ime. Gjithmone do te mbetesh ne zemren time edhe pse ike pa thene lamtumire, do te dua edhe me shume se sa te kam dashur! Zoti te dergofte në Xhehnet! Ceremonia e varr imit do te behet sot ne ora 15:00 ne varr ezat e Hajvalise”, ka njoftuar Meda.