Ѕherr meѕ kunatave, të dγјa рërfundojnë në рolici

Sherr mes kunatave në Korçë, të dyja përfundojnë në polici

Sherri mes dy kunatave në Korçë ka patur nevojë për ndërhyrjen e policisë. Mësohet se një 30-vjeçare me iniciale S.T

ka ushtruar dhu në fizike dhe psikologjike ndaj kunatës së saj 43-vjeçare me iniciale A.T dhe të dyja janë proceduar penalisht.