Ikën nga shtëpia për 4 ditë dhe i lanë fëmijët pa ushqim, dy binjakët japin shpirt nga uria vetëm vajza pak më e madhe shpëtoi

Ikën nga shtëpia për 4 ditë dhe i lanë fëmijët pa ushqim, dy binjakët japin shpirt nga uria vetëm vajza pak më e madhe shpëtoi

Një çift i ri u largua nga shtëpia për katër ditë dhe lanë vetëm binjakët e tyre. Ata ishin vetëm 16 javësh dhe dhanë shpirt nga uria.

Margarita Yanayeva dhe i dashuri i saj shkuan në festa për katër ditë me radhë. Binjakët u gjetën të pa jetë nga gjyshja e tyre. Kurse motra e tyre e cila ishte pak më e madhe në moshë u dërgua në s pital.

Gjyshja e tyre nuk mundej t’u besonte syve se vajza e saj i kishte lënë fëmijët e saj ashtu dhe kishte dalë të bënte qejf. Kjo ngjarje e trishtë ka ndodhur në rajonin rus të Kamchatka.

Të dy të rinjtë janë ka pur dhe do të vuajnë një dë nim shumë të gjatë. Nuk është hera e parë që në Rusi ndodhin të gjitha ngjarje.