Befason aktori: Edhe pse jam katolik, po agjëroj sepse e ndjej

Aktori Simon Tanushi dhe bashkëshortja e tij Flutura Gashi, janë çifti i cili njëri i takon fesë islame dhe tjetri katolikes.

Ndonëse është katolik, aktori ka rrëfyer se në muajin e Ramazanit është duke agjëruar së bashku me bashkëshorten.

“Mos më hap pije se jam me agjërim. Agjëroj sepse e ndjej”, tha ai.

Ndërsa, bashkëshortja e tij, Flutura, tregoi se në shtëpinë tyre respektohen e festohen të gjitha festat si myslimane po ashtu edhe katolike.