Lajm i Gezueshem nga EIvis Naci: 2-Vjeçarja Shqiptare Do Jetojë Është Në ItaIi Tani Faleminderit Zotit..!

Jepet lajmi i mrekullueshëm nga Elvis Naçi: 2-vjeçarja shqiptare do jetojë është në Itali tani faleminderit Zotit dhe shqiptarëve!

Historia e Tuanës së vogël, ka bërë që i madh e i vogël të shpë rth ejë në lot. Vogëlushja 2-vjeçare të p rekte në shpirt me të qarat e saj për shkak të dh imbj eve si p as ojë e sëmundjes nga e cila ajo vuante.E vogla ishte dia gnosti kuar me “Anemi Hetolimike Autoimune”. Ishte nëna e Tuanës fytyrë ëmbël, ajo e cila bëri apelin, të cilit iu përgjigj Elvis Naçi. Një spital në Itali kishte marrë përsipër ku rimin e sëmundjes së vogëlushes, por ndërhyrja dhe avioni privat kushtonin 50 mijë euro.

Lajmin e madh se shuma e mbledhur prej 50 Mijë Eurosh ishte siguruar nga shqiptarët të cilët vunë dorën në zemër për jetën e vogëlushes, u bë publik nga Elvis Naçi, por ai ka bërë me dije një tjetër lajm fantastik!

Tuana ka mbërritur në spitalin Gaslini në Genoa, itali dhe është gati për t’u kuruar. “Kush shpëton një jetë sikur ka shpëtuar të gjithë njerëzimin”,-shkruan Naçi në profilin e tij.