Kujtoi se po ja Dërgonte Burrit, Gruaja e Ndan Gabimisht Vίdeon e “lNTlME” në Fejzbuk

Shiko të plotë:

Një grua ka mbetur e turpëruar pasi ka ndarë gabimisht një video të sajën intime me rreth 2,000 njerëz në Facebook.

Nëna e dy fëmijëve kishte bërë një video për bashkëshortin dhe do t’ia dërgonte me mesazh pri vatësisht, por gabimisht e bëri pu blike.

Videoja “e nxehtë” që tregonte Zeinepa Galibova nga Bullgaria supozohej të shihej vetëm nga sytë e bashkëshortit të saj, i cili punonte në Mbretërinë e Bashkuar.

Galibova e kishte futur videon e saj si ‘story’ në Facebook duke shokuar kështu miqtë dhe familjen e saj.

Klipi me “pullë të kuqe” u pa dhe nga djali 20-vjeçar i gruas, i cili ka thënë për mediat lokale që

nuk do të kthehet në shtëpi për të paktën pesë vjet për shkak të sikletit. Me p0sht keni 2 νide0 klik0jeηi te dyat jane me pjese te ndara 2 νide0t kan rеκ|αmα p0r pritni pak deri te larg0het…