Këta janë fshatrat me emrat më të pisët në trojet shqiptare

Shumica e vendeve janë gjithnjë interesant nëse merren për studim apo nga rrënja që krijon emrin e tyre.

Në Shqipëri dhe Kosovë ka disa fshatra me emra nga më të çuditshmit dhe nuk është për t’u habitura duke parë tranzicionin politik dhe historikun nëpër të cilin kanë kaluar territoret shqiptare.

Më poshtë do të shikoni emrat me tëçuditshëm që mbajnë disa fshatra në Shqipëri.

Vithkuqi – Korça
Kurveleshi – Tepelenë
Xhylekar – Gjilan.Muqibab – Gjilan.Kuqan – Elbasan.Qinam – Erseke.Symize – Tepelenë.Mize – Lushnje.Bubullime – Lushnje.Llukar – Prishtinë.Leshnje – Skrapar.Kakardhiq – Lezhë.Kaqibeg – Podujevë
Skorobisht – Prizren.Neperbisht – Suharekë.Makresh – Novoberd.Qyqylagë – Lipjan.Ngucat – Malisheve.Bithuq – Diber
Muqiverrc – Kameni