Mrekulli: Nuk Mund Ta Besoja, Por Duhej Të Provoja – Kolla U Zhduk Brenda Natës Sikur Të Merrej Me Dorë!

Mrekulli: Nuk mund ta besoja, por duhej të provoja – kolla u zhduk brenda natës sikur të merrej me dorë!

Përshëndetje, unë dua të ndaj me lexuesit e NMD.mk një metodë mahnitëse për trajtimin e kollës. Të paktën për mua ishte mahnitëse që nga fillimi… Derisa e provova.Gjegjësisht, receta është shumë e thjeshtë, e lirë dhe punon fjalë për fjalë brenda natës. Unë nuk e kuptoj se si funksionon, por është me të vërtetë efektive.

Ja për çfarë bëhet fjalë: Burri im në pension kohët e fundit ishte ftohur dhe që atëherë ka pasur një kollë të vazhdueshme. Ne nuk provuam gjithçka, nga shurupet e ndryshme te çajrat, por asgjë nuk më ndihmoi.Kush telefonoi për të pyetur ne vetëm ankoheshim për kollën e burrit të saj.

Gjumi ynë gjithashtu ishte i shqetësuar.Doktori ngriti supet, na tha që ajo nuk kishte dëgjuar ndonjë zbulim në kufje, dhe ai vazhdoi të kollitej. Kishte netë kur ai po mbytej nga kollitja.

Një mik i imi i vjetër, një profesionist i mjekësisë, më tha në fillim të ilaçit që do t’ju ​​zbuloja, por të them të drejtën, më dukej aq e pakuptimtë sa nuk e mora fare parasysh dhe madje pyesja veten se çfarë më ofronte një grua kaq e ditur marrëzi si këshillë.Por më besoni, burri im dhe unë u bëmë të dëshpëruar sepse kolla kishte vazhduar për shumë kohë.

Dhe pastaj i thashë vetes ta provoja, kështu që në fund të fundit nuk mund të humbasim asgjë.Dhe siç thotë thënia e vjetër: ilaçi ndonjëherë nuk kushton as pesë para, nëse keni fat do ta zbuloni dhe provoni.Ja ku eshte:Vendosni një gotë Coca Cola në zjarr.

Pasi të vlojë, fikni zjarrin, lëreni për një minutë ose dy, pastaj lëreni.

Duhet të pihet i ngrohtë