Shkon në spital me dhimbje, mjekët zbulojnë se kishte futur në zorrë një objekt 20 cm

Një burrë ka shkuar në një spital në Brazil duke u ankuar për dhimbje barku, vjellje dhe pamundësi për të defekuar.

Pasi një ekzaminim të zonës së tij rektale nuk u gjet asnjë shenjë se çfarë mund të shkaktonte simptomat e tij, mjekët urdhëruan një radiografi të barkut të tij.

Mjekët – të cilët sugjeruan se rasti i pazakontë ishte i një ‘natyre seksuale’ – thanë se burri ishte ‘jo bashkëpunues’ gjatë ekzaminimit fizik.