AΙfered Сako Ιeѕhon рerΙen e rradheѕ.Toka nuk eѕhte e rrumbuΙΙaket dhe aѕ rrotullohet

Sipas Alfred Cakos toka eshte e sheshte dhe nuk rrotullohet. Ai thote se nuk eshte e rrumbullaket pasi avioni nuk fluturon ne forme harku por eshte i drejte.

Ai thote qe po te ngjitesh ne dajt e shikon avionin dhe e kupton qe toka eshte e sheshte.

Dhe yjet qe jane ne qiell nuk jane yje por jane gjenerator qe shpesh here kane rene dhe ne toke.

Cili eshte mendimi juaj me keto fjalet te Alfred Cakos?