Kу ëѕhtë i riu nga Рriѕhtina që i dha fund jetëѕ ѕë tij

Pak më parë një ngjarje tragjike ka ndodhur sot në orët e pasdites, në fshatin Radashevc të Prishtinës.

Sinjali mëson se i riu që i dha fund jetës së tij është 38-vjeçari, Bajram Ferati.

I ndjeri para se t’i jap fund jetës së tij e njoftoi bashkëshorten përmes telefonit, duke i thënë se do ta vrass veten.

Me të marrë këtë mesazh, e njëjta e ka telefonuar Policinë për t’i njoftuar për mesazhin që ka marrë dhe ka kërkuar nga të njëjti të shkojnë në këtë fshat, ku kishin qëndruar bashkë me burrin e saj gjatë pandemisë.