(Video) Веѕ Kallaku festoi 35-vjetorin, Monika Kryemadhi dhe Ilir Meta e kanë dje gur duke hedhur valle: As kanë pyetur për Соνid-19

Aktori i njohur i hu morit, Bes Kallaku ditën e djeshme ka festuar 35-vjetorin e lindjes.

Edhe pse në kohë pand emie aktori ka vendosur që ta festojë ditëlindjen. Ai kishte organizuar një festë ku kishte të ftuar të afë rmit, por edhe personazhe të njohura të publikut shqiptar dhe fabula ishte “jeta në fshat”.

Aktori ka postuar në rrjetet sociale disa momente nga festa që nuk na i ‘tregoi’ ditën e djeshme