‘Mu bë qejfi që Rrushja doli me Astritin’, konkurrentët shpërthejnë kundër Astritit

‘Mu bë qejfi që Rrushja doli me Astritin’, konkurrentët

Dritani në takim me Rrushen i tha se i bëhet qejfi që ka dalë me Astritin. Ai tha se e sheh si garë dhe pas kësaj deklarate ‘shpërthyen’ të gjithë konkurrentët në studio.

‘Mu bë qejfi që Rrushja doli me Astritin’, konkurrentët

Dritani: Mu bë qejfi që Rrushja doli me Astritin, sepse e shkoj si konkurent dinjtoz dhe djalë të respektushëm. Nëse fitoj garën me Astritin e bëj timen Rrushen. Ne nuk jemi asnjë gjë dhe nuk kam të drejtë të bëhem xheloz.

‘Mu bë qejfi që Rrushja doli me Astritin’, konkurrentët.Bora Zemani; Që në takim të parë tentove ta puthësh se ke pëlqim, por nuk ke xhelozi kur del me të tjerë.

Dritani: Xhelozia është po jo aq e madhe. Nëse do e fitoja Rrushen karshi Astritit e fitoj garën.Arjan Konomi: Mos bëni gara dhe në ping-pong?

Efi: Shumë e shëmtuar.’Mu bë qejfi që Rrushja doli me Astritin’, konkurrentët.Astriti: Këtij i pëlqen si shkoj unë me Rrushen prandaj thotë kështu.

Dritani: Nuk di të shprehem mirë ndoshta por unë dua ti marr zemrën Rrushes këtë dua të them

‘Mu bë qejfi që Rrushja doli me Astritin’, konkurrentët

Rrushja: Nuk kam koment nuk u ndjeva mirë kur tha kështu, është absurde që tha kështu. Ndoshta ka inate me Kriston nuk e di.