Në javën e 21 të ѕhtatzëniѕë mjekët i thanë mоѕ e mbaj po hiqe se është i sëmurë dhe do lindi si për bindëѕh/ Nuk i dëgjoi dhe tani ka një djalë të bukur si një engjëll

Për shumë çifte, të kesh një fëmijë të dytë nuk është një vendim i lehtë. Por për Veronica dhe Eugene Semchenko, dëshira ishte e madhe. Ata donin ta bënin me patjetër me një vëlla ose motër vajzën e tyre të vogël.

Kur Veronica më në fund mbeti shtatzënë, të gjithë ishin të gëzuar. Por pas disa muajsh mjekët arritën të kuptonin se fëmijë që ajo priste vuante nga një sëmundje dhe do të ishte më mirë që ta ndër pr iste shtatzëninë sepse fëmija do të lindte dhe i shëmtuar.

Por Veronika e mbajti fëmijën e saj, nuk mundej ta bënte atë që i këshilluan mjekët. Ekografia e kryer në javën e 21 të shtatzënisë tregoi se foshnja kishte vonesë në zhvillim dhe defekte të lindjes, duke përfshirë k ockën e hundës të shkurtuar, i nfla macionin e hundës dhe gojës, hidrocefalusin dhe defekt në zemër.

Mjekët u thanë se kur fëmija i tyre do të lindte do të d ukej si një për bindësh. Kur djali i tyre lind prindërit ishin të lumtur. Djali i tyre nuk dukej aspak ashtu si u thanë mjekët.

Ai sigurisht që kishte probleme shëndetësore, pasi kishte sindromën Dawn dhe një problem zemre, por prindërit e tij ishin të gatshëm të bënin gjithçka për të ndihmuar djalin e tyre të vogël, të cilin e quajtën Erofei , emër që do të thotë “i bekuar”. të Zotit “.

Sot, Erofei është “engjëlli” i prindërve të tij. Ajo përfaqëson për ta një dhuratë të çmuar nga qielli, e cila ka ndriçuar jetën e tyre dhe e ka mbushur atë me lumturi.

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora