“I trishtuar dhe i befasuar”: Burri brazilian përgjigjet teksa një nga 9 gratë e tij kërkon divorcin, thotë se “i mungon monogamia”

Arthur O Urso mbajti një ceremoni martese me nëntë nuse në Sao Paulo vitin e kaluar për të protestuar kundër monogamisë.

Në vitin 2021, në një përpjekje për të “festuar dashurinë e lirë” dhe “protestuar kundër monogamisë”, Arthur O Urso mbajti një ceremoni martese me nëntë nuse në një kishë katolike në São Paulo. Ylli i modelit dhe vetëm Fans, fotoja e dasmës së Urso me nëntë gra me veshje nusërie vërshoi internetin, duke lënë shumë të habitur teksa vazhdonte të ndante imazhe të të gjitha atyre që jetonin në mënyrë harmonike nën një çati.

Megjithatë, tani njëra nga bashkëshortet e tij, Agatha, nuk është më e emocionuar nga poligamia. “Ajo donte të më kishte të gjithë për vete. Nuk kishte kuptim – duhet të ndajmë”, tha Urso për gruan që kërkon divorc. “Isha shumë e trishtuar për ndarjen dhe akoma më e habitur nga justifikimi i saj. Ajo tha se i mungonte një lidhje monogame”, tha ai për Jam Press.

Ndërsa çifti përgatitet për ndarje, duhet theksuar se martesa e Urso me nëntë gra nuk është ligjërisht e detyrueshme pasi poligamia e Brazilit është e paligjshme në Brazil.

Sipas New York Post, ai pretendoi se tetë gratë e tjera të tij ranë dakord se “qëndrimi i Agatha ishte i gabuar”. Ai shtoi gjithashtu se beson se ajo “e ka pranuar martesën për aventura dhe jo për ndjenja të vërteta.

Megjithëse ai “nuk do ta zëvendësojë atë për momentin”, ai shpreson të martohet me dy gra të tjera më vonë. “Unë kam një ëndërr – dëshira ime ka qenë gjithmonë të kem 10 gra,” tha ai për Mirror.

Urso, babai i një fëmije, zbuloi gjithashtu se dëshiron më shumë fëmijë në të ardhmen me secilën prej grave të tij. “Dashuria që ndjej për secilin prej tyre është e njëjtë. Mendoj se do të ishte e padrejtë të kishim fëmijë vetëm me një ose dy prej tyre,” shtoi ai.