Аkѕidentohet vajza e Ibrahim Tatliѕes, prejardhja e ѕај nga nëna është ѕhqiptare (FOTO)

Vajza e Ibrahim Tatlises ka pësuar një aks ident, i cili pothuajse nuk i morri jetën.Dilan Çitaku pësoi aks ident në rrugët e qytetit të Stambollit pasi hu mbi kontrollin mbi veturën.

E gjithë kjo ndodhi kur bukuroshja ishte duke vozitur me shpej tësi të madhe dhe rrugët e Stambollit ishin të lagura si pasojë e rënies së shiut të pand ërprerë, transmeton Telegrafi.“Jeta e njeriut me të vërtetë është e lidhura me sekondat. Për një moment mendova se vetura nuk do të ndalet.

Jam fatlume që nuk e godita askënd dhe shpëtova lehtë”, tha pas aks identit bukuroshja turke.Ndryshe, këngëtarja 27-vjeçare është bija e Tatlises dhe afaristes, e cila besohet se ka pr ejardhje shqiptare, Isil Çitaku