Zelensky dhe gruaja e tij të ndarë për më shumë se një muaj

Zonja e Parë e Ukrainës, Olena Zelenska thotë se ajo dhe presidenti Volodymyr Zelensky kanë jetuar veçmas për më shumë se një muaj për të mbrojtur atë dhe fëmijët e saj.

Ajo i tha CNN përmes emailit: “Volodymyr dhe ekipi i tij aktualisht jetojnë në zyrën e presidentit. Për shkak të rrezikut, unë dhe fëmijët e mi e ndaluam të qëndronim atje. Kështu, për më shumë se një muaj ne komunikojmë vetëm me telefon”.

Zelenska tha se burri i saj ka treguar të njëjtat tipare që ai shfaq si një baba i mrekullueshëm në udhëheqjen e tij në kohë të luftës.

“Ai nuk ka ndryshuar. Thjesht më shumë njerëz e panë atë me sytë e mi”, tha ajo.

Zonja e Parë tha se ajo ndihet sikur po ecën në një litar të ngushtë dhe do të humbasë kohë dhe ekuilibër nëse mendon se si po e bën atë.

Tutje, Zelenska tha se lufta nuk duhet të bëhet e zakonshme dhe të v dekurit e Ukrainës nuk duhet të bëhen statistika.

“Mos u mësoni me pikëllimin tonë!”, tha Zelenska.

Olena Zelenska u martua me Volodymyr Zelensky në vitin 2003 pasi dyshja u takuan në universitet/21Media