Zelenѕky: Çdo dίtë po gjenden νarre maѕiνe, krίmet e Ιuftëѕ do νazhdojnë të hetohen

Presidenti i Ukrainës Volodymyr Zelensky, teksa ka folur ditën e sotme në parlamentin lituanez, është shprehur se mijëra vi ktima po zbulohen në zonat e rifituara nga forcat ruse nga Ukraina.

“Varre të reja masive gjenden pothuajse çdo ditë. Trupat vazhdojnë të gjenden në kanale dhe bodrume. Zyrtarët në kryeqytetin e Ukrainës Kiev do të vazhdojnë të hetojnë kri met e luftës të kryera nga ushtria ruse,” tha ai.

Zelensky tha se është i sigurtë që Rusia do ti mohojë ak uzat, por kr imet do të jenë në ndërgjegjen e propagandistëve rusë.Ditën e sotme gjithashtu u gjetën 6 trupa të vr arë me armë zjarri në një bodrum të një ndërtese në Kiev.

Rusia ka mohuar vazhdimisht aku zat për kri me lufte dhe ka fajësuar Ukrainën.
Top Channel