‘РeΙΙg’ gjαku në korrίdor e gjurmët në ѕhkαΙΙë/ Вrendα shtëpίѕë ku ndodhi krίmί, gruαjα rrëfen sί e gjetί νίktίmën

Top Channel ka siguruar pamjet e rënda të ngjarjes tra gjike në Roskovec të Fierit, ku shfaqet vjehrra duke larë gja kun e nuses së vr arë. Në të gjithë ambientin duket se ka gjurmë gja ku të 30-vjecares që u v ra me thi kë nga vjehrri pasi ky i fundit nuk e pranonte si nusen e të birit.

“Erdha deri këtu të dera e ika. E acaronte shumë ndaj e bëri këtë punë”, tregon gruaja, e cila duket që po pastron gj akun në dysheme.
Bashkëshortja e Xhevairit ka zbuluar debatet që kishin në familje, duke treguar se i biri u nda nga nusja me të cilin ka një djalë 8 vjeç sepse nisi lidhje me Merushen.

“Kjo shtëpi është e Xhevairit. Ajo i thoshtë ik se nuk ke shtëpi këtu. Një djalë kemi ne, Fatjonin. Xhevairi i ndërtoi dhe nuk i gëzoi këto shtëpi.

Edhe nusja e parë prandaj iku e shkreta se djali shkonte me këtë. Me zor erdhi Xhevairi të rrinte këtu”, tregon ajo.Ngja rja e rëndë ndodhi mesditën e sotme në fshatin Vidhishtë të Roskovecit.

Vik tima, Merushe Hazizi ka pasur një lidhje tjetër martesore më parë, nga e cila solli në jetë 3 fëmijë të cilët i mban burri i parë. Kjo mendohet se ka qenë arsyeja e refuzimit të kësaj martese nga babai i djalit, Xhevair Hoxha.