‘Më ka shkuar në majë të hundës për një çik… të dashur’. Getinjo tregon se është single

Getinjo shpesh bën deklarata për jetën e tij private që marrin vëmendjen. Kështu ka bërë edhe në Tiktok duke treguar se është single dhe dëshiron të ketë një të dashur.

Reperi dëgjohet duke imituar një zë i cili thotë: “Këtu më ka ardhur, shoqe shoqe. Mirë është të kesh shoqe, por një të dashur dua të gjej.”

“Unë duke i thënë shokut tim”, shkruan Getinjo krahas videos.

I pyetur nëse është beqar apo në një lidhje, reperi ka preferuar të mos përgjigjet.