Хhiro me shokët e shkollëѕ, ky ëѕhtë 17-vjeçari shqiptar që humbi jetën në Greqi, makina shрërtheu në flakë

Adoleshneti qe humbi jeten ne aksѕident
Personi në foto është 17-vjeçari që humbi jetën tr agjikisht ditën e djeshme në zonën e Lassit, Argostoli në Greqi.

Adoleshenti ishte duke udhëtuar me miqtë e tij të shkollës, kur mjeti mori flakë dhe u shkrumbua. Mediat greke shkruajnë se 17-vjeçarit me emrin Fabio bashkën me katër shokë grekë po bënin xhiro me makinë.

Drejtuesi i mjetit një 18-vjeçar ka humbur kontrollin e makinës dhe mjeti ka përfunduar përmbys në rrugë dhe më pas është përfshirë nga flakët.

Të gjithë arritën të dalin nga mjeti, veç shqiptarit, i cili humbi jetën në këtë aksѕident tragjik.