“Nëna Јote Мbarοi”, Вesimtari Мyslimαn Ѕhqyеn Derеn e Моrgυt Dhe e Gjen…Gjallë. O Zot, Јa Нistoria Тrоnditеse e Disa Ditëve Me Рare

Një imam ne Tirane ka rre fyer ne rrjetet sociale nje histori t.rond itëse. Sic i ka rrefyer një besimtar mysliman, imami rrëfen se ai kishte pasur nënën sëmurë dhe e kishte shtruar në spital në gjendje shumë të rëndë.

Pasi mjekët i kishin thënë të shkonte të merrte disa ilaçe në farmaci, ai ishte vonuar më shumë se gjysmë ore. Pasi ishte kthyer në spital, mjekët i kishin deklaruar se e ëma kishte ndë rruar jetë si shkak i k.oronav.irusit dhe e kishin dërguar në m.org.

Postimi i plotë i Ervin Metit:
SubhanAllah, O Allah na ruaj! Dje më vizitoi një vëlla i mirë besimtarë që jeton në Tiranë, gjatë bisedave më pikëlloi një ngjarje që kishte ndodhur në Shqipëri të cilën ma tregoi dhe duke qënë se më tha është 100% e vërtetë, vendosa ta publikoj!

Kishte pas qënë një njeri me pozitë, dhe nëna e tij ishte sëmurë në gjendje të rëndë. E kishte pas marr nënën e tij dhe e kishte dërguar në Spital, mjekët i kishin thënë që të merrte disa gjëra në farmaci, dhe si shkak i një pune kishte pas vonuar për 30-40 min. Kur kthehet në spital i pyet mjekët se si është nëna, mjekët i thonë se nëna ka vde kur si shkak i infe ktimit me co vid-19. Djali i merzitur per vde kjen e nënës dhe i nervozuar nga fakti se ishte i bindur se nëna e tij nuk kishte qëne e prekur me co vid porse kishte pas pasë probleme me Hipërtensionin.

I pyet mjekët se ku ndodhet nëna?Dhe mjekët i thanë se: Nëna është dërguar në morg dhe do të të lajmërojmë se kur ta tërheqësh trupin e sajë të siguruar me mbështjelljen përkatëse për mbrojten e përhapjes gjatë varr imit.

Djali i tr onditur, menjëherë shkon drejt morgut dhe me forcë hap dyert dhe vazhdon i afrohet nenës, e prek, dhe vëren se pulsi vazhdonte ti rrihte edhe pse ngadal, e merr nënën duke kundërshtuar me ç’do kusht puntorët e morgut me faktin se asaj akoma i rreh pulsi dhe e dërgon në spitalin privat “…….” Pas ndërhyrjes së mjekëve, nëna e tij fillon të përmirësohet dhe pas 5-6 ditëve bëhet gati të dalë në gjendje të mirë nga spitali. Tani ajo është në gjendje të mirë dhe e aftë të lëvizë me dy këmbët e sajë.

O Allah na ruaj nga kurthet e të pabesëve dhe mos sill ndonjë dënim të rëndë në këtë vend si shkak i punëve të këtyre njerëz që kanë hu mbur ndjenjën e të qënurit njeri!