Pas ndarjes, djali i Adriana Matoshit dhe futbollisti afrikan habisin me veprimet për njëri-tjetrin (FOTO)

Jo vetëm që ndiqen në Instagram, por nuk mungojnë as pëlqimet në fotot e njëri-tjetrit, ku më e fundit ishte 5 ditë më parë, shrkuan Albeu.com.

Përveç Bojeknit, Adriana është nënë dhe e 3 fëmijëve të tjerë, dy vajzave dhe një djali. Në media është përfolur se ishte familja e futbollistit afrikan e cila ka ndërhyrë për të prishur këtë marrëdhënie.