Donaldi apo Romeo? Sabiani në dilemë se kë të zgjedhë nga binjakët

Vajzat “Tik-Tok” të spektaklit të humorit “Kosherja” janë hasur sot me një situatë të pakëndshme. Këngëtari Sabiani ka ndjekur njërën prej tyre dhe kjo ka bërë që të dyja të bisedojnë me ish-banorin e “Big Brother VIP”.

Madje, ato kanë shuar edhe kuriozitetin lidhur me këngën e tij “Binjaket”, të cilën kishin menduar se i dedikoheshe Donaldit dhe Romeos.Vajza “Tik-Tok”( Juxhini): Motra ky është ai që po më ndiqte. Sabiani: Sa e pash te kafeja, thash kjo biondia duhet ndjekur.

Vajza “Tik-Tok”(Besi): Motra kshu si je bërë sot ti, do t’i kesh ngjarë me Ilirin. Shyqyr që nuk të ka kap me zor, thuaj.

Vajza “Tik-Tok”( Juxhini): A është e vërtetë që ti s’po e ndan dot mendjen? Kë të marrësh dhe kë të lësh?Sabiani: Për kë e ke fjalën? Vajza “Tik-Tok”( Juxhini): Për binjakët.

Vajza “Tik-Tok”(Besi): Po ky qenka i pangopur, mirë me Ilirin po dhe me Donaldin e Romeon nuk i dilka e keqja ktij.Kujtojmë se Sabiani ishte një nga banorët e Big Brother Vip që pati marrëdhënie shumë të mira thuajse me gjithë banorët e tjerë dhe një nga më të preferuarit e publikut, edhe pse e eliminuan më herët nga sa pritej.