Edi Rama për të rinjtë: Martohuni shpejt! E kam bërë dhe unë. Edhe ata që nuk duan të jetojnë me vjehrrin e vjehrrën

Krtyeministri Edi Rama foli në Kongresin e PS. Mes të tjerash Rama foli edhe për të rinjtë.

‘Ky katër vjeçar është edhe koha e duhur për të hedhur themelet për një proces të ri përkujdesjeje shoqërore, duke kthyer tani modelin e rindërtimt në model të ndërtimit në masë të shtëpive sociale.

Të shtëpive për ata që nuk kanë mundësi qofshin më të varfër apo të rinj që martohen,

e me të drejtë duan të bëjnë atë që kam bërë unë që kur isha i vogël se ju e dini jam martuar i vogël, nuk duan të jetojnë me vjehrrin e vjehrren, duan shtëpi më vetë’.