CILA KËNGËTARE ËSHTË VAJZA E XHEJLANE GODANCIT – “BUQES” SË “FAMILJES…”?

Xhejlane Godanci është akotrja e njohur e projekteve humoristike të dikurshme, e serialit “Familja Moderne”, e filmave, por mbi të gjitha e teatrit.

Ajo, edhe sot e kësaj dite mbetet shumë e dashur për publikun.

Batutat e rolit të Buqes tek “Familja Moderne”, ende janë hit në shoqërinë tonë.

Të gjithë, përdorim diçka në përditshmërinë tonë nga ajo çfarë thoshte Buqja njëherë e një kohë në “Familje…”.

E kemi parë në dhjetra shfaqje duke shkëlqyer dhe duke e dhënë më të miren nga vetja, por pak dimë për jetën private të aktores.

Ndonëse nuk është martuar asnjëherë, thuhet se Xhejlane Godanci e ka një vajzë, e cila tashmë është e rritur, e bile është marrë për një kohë edhe me muzikë.

Vajza, është e ad optuar.