Ju kujtohet vajza e “Zhades”, kështu duket tani si 31 vjeçare

Seriali “Kloni (O Clone)” që ishte i ndërtuar mbi një dramë interesante që trajtonte edhe fenomenin shkencor të klonimit, ka bërë që një numër i madh i shikuesit ta përcjellin atë me kureshtje deri në episodin e fundit.

Ky serial që u xhirua në Brazil dhe në Marok, ndeshi mes vete dy kultura në ndryshme.

Përveç temës të serialit, me siguri se nuk i keni harruar as personazhet kryesore të këtij seriali.

Carla Diaz e cila atë kohë luante rolin e vajzës së “Zhades” me emrin “Hatixhe” tash ka 31 vjet dhe ka ndryshuar shumë.