Një djalë i ri νetëνaret duke njoftuar motrën 2 minuta рara: Jam këtu, рo iki…

Një 22-vjeçar i ka dhënë fund jetës duke u v arur në brigjet e Alfeio, në Pyrgos të Greqisë, raporton noa.al.

I riu, pak para se të bënte vetëvrasje i ka dërguar një mesazh motrës duke i thënë se do t’i jepte fund jetës, si dhe duke e informuar për vendndodhjen e tij.

Sapo mori mesazhin, e motra kontaktoi me një kushëririn e tyre dhe së bashku shkuan ta gjenin, por kur mbërritën ishte vonë.

Familjarët e gjetën 22-vjeçarin të varur në një pemë nga ku e zbritën.