Thonë që është punë për burra/ 40-vjecarja ua tregon qejfin të gjithëve, drejton trenat në Gjermani: Kam për të ushqyer fëmijët

Punë është nder dhe këtë e thonë të gjithë. Por një grua 40 vjeçe është një shembull për t’u ndjekur. Ajo është e zonja e vetes.

Sabrina Linnenbach 40 është shofere treni dhe jo vetëm kaq ajo lëviz makineritë vërtet të mëdha. Kjo grua punon në Gjermani dhe thotë se nuk e ka problem që e bën këtë punë, madje për të është krenari.

Ajo thotë se është e lumtur që çon para në shtëpi për fëmijët e saj dhe se kaq i mjafton. Punën që ajo e ka e bën me kënaqësi të madhe dhe thotë se ndihet mirë që në këto kohë të vështira ka një punë.

Kjo grua është një shembull për t’u ndjekur nga të gjithë të rinjtë sepse puna është nder dhe dinjitet