Pavarësisht vështirësive, gratë e këtyre shenjave të Horoskopi gjejnë gjithmonë guximin për të vazhduar!

Luani

Guximi është pjesë e shpirtit të gruas Luan, ato kurrë nuk ulin kokën dhe nuk vihen përfund nga ndonjë armik dhe/ose pengesë. Pavarësisht se në çfarë faze të jetës janë, ky guxim i përshkon që nga lindja deri në pleqëri, duke përshkruar të gjitha sjelljet e tyre. Ndërsa në shumë raste duan njohje për veprat e tyre, nuk veprojnë duke menduar për dafinat e famës, por sepse nuk dinë të sillen ndryshe.

Ato janë luftëtare nga natyra, dinë të imponohen në të gjitha qarqet dhe natyrshëm vendosen në pozicione drejtuese, jo se nuk u pëlqen. Pavarësisht se në cilën fazë të jetës janë apo sa e vështirë është, Luanët e dinë se kanë lindur për të fituar dhe e përdorin këtë prerogativë për të trajtuar çdo problem.

Shigjetari

Bijat e zjarrit, Shigjetarët ndihen keq kur kuptojnë se janë të ndenjur, në jetën e tyre të dashurisë, personale dhe pse jo edhe në atë profesionale. Ato duan të qëndrojnë në lëvizje të vazhdueshme, të mësojnë, të takojnë njerëz, në këtë aspekt ngjajnë shumë me Ujorin, me ndryshimin se kanë më shumë urgjencë në qëllimet e tyre.

Nëse shohin një vështirësi, ato sillen si luftëtare të përsosura, duke zgjidhur problemet e tyre dhe duke luftuar me guxim për të gjetur një zgjidhje interesante. Ato janë komunikuese dhe mendojnë se e gjithë kjo etje për ndryshim lind në takimin me tjetrin, në ndërveprimet shoqërore dhe në dëshirën e vazhdueshme për të dalë nga flluska e tyre.

Ujori

Ujori e ka guximin si mbiemër dhe nuk ka frikë nga ndryshimi, në të vërtetë, gjatë tranzitit ata zbulojnë më shumë për veten e tyre. Ata gjejnë në lidhje me të tjerët arsye për të ecur përpara dhe pika të forta, pasi komunikimi dhe liria janë jashtëzakonisht të rëndësishme për një jetë të ekuilibruar emocionalisht. Kur përballen me pengesa, ndonjëherë në fillim duken edhe të tronditur, por mund t’i befasojnë të gjithë kur, pak kohë më vonë, duket se jetojnë në një qytet tjetër, në një profesion tjetër, apo edhe nëpër botë. Ujorët e shohin ndryshimin si zgjidhjen e çdo problemi dhe kjo i bën ata kameleonë socialë, të cilët vazhdimisht evoluojnë dhe mësojnë nga grupe të reja njerëzish.