“Të lutem, a mund të zhvishesh pak”, Roza Lati ka një kërkesë të veçantë për Ingridin

Në natën me tematikën e divave të muzikës, Ingridi vendosi të prezantohej me një veshje të frymëzuar nga Elton John.

Fillimisht Choixx nuk e pëlqeu shumë veshjen e Ingrid duke argumentuar se Elton John sjell shumë ngjyra, ndryshe nga Ingridi.

Por e ftuara në juri, Roza Lati i bëri një kërkesë të veçantë Ingridit. “Më pëlqen të thonjtë. Më pëlqen te ajoo… Të lutem a mund të zhvishesh pak?” – e pyet Roza.

Në ato momente Ingrid hoqi xhaketën. “Për Elton John je fiks dhe për mua merr një 5”, tha në komentin e saj Roza Lati.