“Kam komunikuar me fantazma” aktorja e njohur shtang publikun

Vanessa Hudgens i ka shokuar të gjithë teksa ka folur për përvojat e saj paranormale gjatë paraqitjes së saj në episodin e së martës në ‘The Kelly Clarkson Show’.Aktorja 33-vjeçare rrëfeu se ka pasur shumë provoja ndër vite dhe madje është angazhuar në komunikim të drejtpërdrejtë me shpirtrat.

Hudgens filloi duke i thënë Clarkson, 39, se ajo ishte në harmoni me paranormalen që nga fëmijëria. “Nuk është diçka e re për mua…Unë e kam pranuar faktin që shoh gjëra dhe dëgjoj gjëra”, tha ajo. Aktorja e “High School Musical”, vuri në dukje se ajo kishte mësuar se kishte aftësi për të komunikuar me shpirtrat si diçka pozitive.Ajo tha:

‘E panjohura është e frikshme. Por kohët e fundit kam thënë: “Jo, kjo është një dhuratë dhe diçka që unë kam aftësinë ta bëj, kështu që do të mbështetem në të.” Hudgens vazhdoi të fliste për një nga përvojat e saj më të hershme, të cilat i kanë ndodhur kur ka qenë edhe më e vogël:

‘Më kujtohet që u përgatita për shkollë kur isha 8 vjeç, dhe i njihni ato rosat që i shtypni? Ishte një nga ata në tryezën e dhomës së ngrënies, dhe unë fillova të ecja, dhe lodra bëri të njëjtën gjë si mua”.Ajo gjithashtu zbuloi se kohët e fundit kishte kryer atë që ajo e përshkroi si ‘hetimin e saj të parë të vërtetë paranormal’.Hudgens deklaroi se ajo kishte përdorur një pajisje të quajtur ‘kuti shpirtërore’, e cila kapte ‘frekuencat e radios shumë shpejt’.

Më pas ajo shpjegoi se “diçka në lidhje me elektricitetin që krijon i lejon shpirtrat të flasin përmes saj”.Ylli i ‘Princess Switch’ foli më pas për një kohë kur ajo dhe shoqja e saj shkuan në një varrezë për të folur me një fantazmë. Hudgens deklaroi se shpirti e dinte emrin e saj, por nuk donte të ofronte ndonjë informacion të mëtejshëm.

“Ne po përpiqemi të jetojmë pa atë. Ju nuk e dëshironi atë rreth jush gjatë gjithë kohës”, tha ajo.Hudgens pastaj i tha Clarkson se ajo kishte një ide në mendje se çfarë do të bënte nëse do të kthehej ndonjëherë si një fantazmë. “Ndjehem sikur do të isha lloji i fantazmës e Billie Holiday që ngrihet në mes të natës… Më pëlqejnë gjërat e frikshme”.