EMRI/ Gjendet një kυfomë në Dibër, i рërket një νajze 27-νjeçare

Trupi i paajetë i gjetur në liqenin e Kastriotit në Dibër i përket 27-vjeçares, Shpëtime Shehu nga fshati Vrenjt i Njësisë Administrative Kastriot.

Dyshohet vi ktima vuante nga depresioni. 27-vjeçarja ka qenë e pamartuar.

Trupi i pajetë i vi ktimës u gjet në liqenin e Kastriotit sot rreth orës 14:00 në rezervuarin e fshatit Rrenxë.

Viktima është larguar në mëngjes nga shtëpia dhe është pikasur fillimisht rreth orës 11:30 nga një bari i zonës i cili ka tentuar të njoftojë banorët e zonës për ta identifikuar dhe menjëherë ka njoftuar policinë.