Video e frikѕhme/ Avioni ndahet në dуѕh gjatë uljes

Një ngj arje e frikshme ka ndodhur në Costa Rica së fundmi, ku një avion i postës gjatë uljes është ndarë në dysh, fatmirësisht pa shkaktuar vi ktima.

Avioni Boeing 757-200, transportonte vetëm mallra dhe pako të postës së kompanisë gjermane DHL dhe ishte nisur 25 minuta para zbritjes, nga aeroporti i San Jose.

Kjo ngja rje mund të shkaktojë një mbyllje të përkohshme të aeroportit, pasi mund të ketë qenë infrastruktura e keqe ajo që mund të ketë shkaktuar aksѕidentin e avionit, i cili fatmirësisht nuk kishte ne bord njerëz por mallra.

Dy personat që përbënin ekuipazhin, janë në gjendje të mirë shëndetësore, por megjithatë menjëherë pas akѕsidentit u dërguan në spital për ekzaminim mjekësor.

Megjithatë autoritetet po hetojnë ngjarjen dhe dyshohet se shkak për aksѕidentin është bërë një problem me sistemet hidraulike.