Dashuria nuk njeh rrethana, çifti ukrainas ul armët dhe vendosin unazat

Pavarësisht se konflikti vazhdon, dy ushtarë ukrainas janë martuar në vijën e parë të luftës, sipas skynews.

Janë publikuar fotot e Anastasia dhe Vyacheslav të përqafuar para

ceremonisë së tyre në një park të qytetit në Kiev, Ukrainë.