Tërmet me magnitudë 3.1 godet vendin, ku ishte epiqendra

Pak para mesnate, një tërmet prej 3,1 shkallëve sipas Rihterit ka goditur rajonin e zonës kufitare mes Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Tërmeti ka qenë me thellësi prej 2km. Në pjesën Perëndimore të vendit më tepër është ndjerë nga banorët e Dibrës.

Pak para mesnate, një tërmet prej 3,1 shkallëve sipas Rihterit ka goditur rajonin e zonës kufitare mes Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Tërmeti ka qenë me thellësi prej 2km. Në pjesën Perëndimore të vendit më tepër është ndjerë nga banorët e Dibrës.