Për klikimit në TikTok! Вëri ezanin para kohe dhe e prishi agjërimin e mbi 100 agjeruesve (VIDEO)

Per hir te klikimeve dhe per perfitimeve personale djaloshi jep ezanin para kohe dhe prish agjerimin pothauj se gjith lagjes,

shum persona komentaun negativisht ne priflin e tij, ngjarja esht ber virale nerrjetet sociale, shiko pamjet me posht