Në vend të prezantimit të motit, mori propozim për martesë

Tawana Andrew është një prezantuese moti, por gjatë një prezantimi në WAVE3, përkatësisht ajo u befasua ng ai dashuri i saj Rusty Steele, i cili u shfaq drejtpërdrejt dhe i propozoi martesë.

Video u bë virale në rrjetet sociale aq më tepër kur vërehet se sa e emocionuar shfaqet Tawana.

Kjo ishte një surprizë e jetës për Andrew, e cila u bë e mundur vetëm me ndihmën e kolegëve të saj.