Akѕident i rëndë, dу makina рërрlasen kokë më kokë, 3 të νdekur (FOTO)

Tre persona kanë h umbur jetën në një aks ident trafiku që ka ndodhur sot në rrugën kryesore Podgoricë-Cetinjë.

Sipas informacioneve jozyrtare të “Vijesti”, janë vrarë SR (68) dhe BR (63) nga Herceg Novi dhe DP (36) nga Podgorica.

Në aksident jane perfshire dy automjete “Tuareg” nga Podgorica dhe “Skoda” me targa të Herceg Novi. Sipas informacioneve jozyrtare të “Vijesti”, mes këtyre dy automjeteve ka ndodhur një përp lasje kokë më kokë.

Një hetim është duke u zhvilluar nga Prokuroria Themelore e Shtetit në Cetinje. Punonjësit e policisë po heqin gjurmët, ndërsa në vendngjarje ndodhen efektivët e Shërbimit të Mbrojtjes dhe Shpëtimit. Qarkullimi u bllokua dhe nga të dy drejtimet u formuan kolona makinash.