“I рabeѕë”, ѕherr në “Për’puthen”, konkurrenti heq mikrofonin dhe largohet nga ѕtudio

Me debate është zhvilluar ditën e sotme emisioni i “Përputhen”, që ka bërë që një nga konkurrentët të largohet nga studio.

Në vëmendje ka qenë Rrushja, Alesja dhe Astriti. Sot është transmetuar takimi i Astrit dhe Rrushes dhe duket se gjërat mes tyre kanë shkuar mirë, por ndërkohë Alesja shprehet se ndihet e përdorur nga konkurrenti.

“Ndjehem e përdorur në maksimum nga Astriti. Njeri i pabesë” tha Alesia.

E teksa në studio kishte debate e sqarime një nga konkurrentët, Samueli qesh bashkë me Lauretën dhe dhe kjo gjë revolton Astritin, i cili largohet nga studioja.