U tranѕрortua me helikoрter / Нumb jetën 17-vjeçarja në ѕрitalin e Traumëѕ

Ndërron jetë në spitalin e Traumës e plagosѕura e aksѕidentit të djeshëm në aksin Korçë – Bilisht. J. E. 17 vjeçe u dërgua në gjendje të rëndë drejt Tiranës mëngjezin e sotëm , por nuk ka mundur tu mbijetojë .

Duke ndërruar jetë sot pas plagëve të marra nga aksidenti tragjik ,nga ku ajo kishte pësuar dëmtime ne kockën e legenit, në kokë dhe në të gjitha organet e brendshme.

Goditja e mjeteve ka qenë aq e fortë saqë edhe nxjerrja e të plagosurve ka qenë e vështirë duke u dashur edhe ndërhyrja e mjeteve zjarrfikës. 3 prej personave të plagosur ndodhen jashtë rre zikut për jetën.