Раѕ 14 Аbθrtеѕh Ζοti bën mrekυΙΙi ρër Miѕѕiη që është grυaja më e bυkυr në botë, ajo lind dy djem biηjakë: Shρresoi edhe рѕе mjekët i thаηë ηυk do kеѕh fëmiјë

Rosanna Davison ka qenë gruaja më e bukur në botë. Ajo ka qenë “Miss World” Rosanna Davison dhe burri i saj Wesley Quirke janë bërë prindër të dy binjakëve.

36-vjeçarja kishte pësuar më parë 14 ab orte spontane, por mrekullia e madhe ndodhi për të Rosanna Davison njoftoi përmes rrjeteve sociale se dy djemt e saj binjak Hugo dhe Oscar janë në gjendje shumë të mirë.

Rosanna Davison nuk kishte heq ur dorë nga dëshira e saj për të pasur fëmijë më parë. Mjekët ia kishin hequr asaj shp resat, por ajo gjithmonë ka shpresuar se do të kishte fëmijë dhe ëndërra e saj e madhe u bë realitet.

Ajo ka thënë:

Ndoshta i humba shtatzënitë e mija aq shumë herë sepse isha e str esuar shumë. Tani jam e lumtur kam dy djem të shëndetshëm dhe Zoti bëri mirë për mua.”

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshati: Gazeta Korrekte