Рentagoni: Një grua pretendon se është “ѕhtatzënë” рas takimit me një UFO

Sipas një raporti të Pentagonit, një grua pretendon se mbeti shtatzënë pas një takimi me një UFO.

Raporti, i titulluar “Efektet anormale akute dhe subakute në indet njerëzore dhe biologjike”, detajon ndikimin që takimet me UFO-të kanë pasur në shëndetin e njerëzve dhe liston një mori efektesh anësore të çuditshme.

Ndër listën e madhe të “efekteve fiziologjike njerëzore të lidhura me UFO-t” janë:

paraliza, humbje e perceptuar e kohës, lëndime në sy, djegiet, amnezi, nauze, humbja e zërit, pagjumësi, marramendje, takime se ksuale, renia e flokeve madje edhe v dekja.

Burimi:www.unilad.co.uk | Përktheu dhe përshtati: JOQ ALBANIA