Maѕhtroi qуtetarët se po mbledh para për të ѕëmurë, por paratë i ѕhfrytëzoi për vete (VIDEO)

Një person është arreѕtuar nga policia gjatë ditës së djeshme.

M. K. dyshohet se kishte kërkuar para nga qytetarët kinse për shërim, duke i mashtruar e përfituar nga ta.

Ai ishte në kërkim nga organet e rendit që nga 17 qershori i vitit të kaluar.

“Me këtë rast policia, pas një pune hetimore, ka konstatuar se i dyshuari kërkesën në fjalë e ka bërë rrejshëm dhe menjëherë janë njoftuar qytetarët për veprën e kundërligjshme.

Policia, në koordinim me prokurorin e shtetit, personin në fjalë e ka shpallur në kërkim policor”.